PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

TRIANGLE. CINEMA

Projecció especial del SFF a l'Imperial.

Fotografia de l'activitat

Projecció de la pel·lícula de terror/Ciència-ficció 'TRIANGLE' acompanyada de 4 curts, concursos i sorpreses.

CURTS

-ANGLER (11 minuts)

Ángel Hernández Suárez (2021)

Un cirurgià assetjat pels fantasmes del seu passat, prova una nova i revolucionària droga psicoactiva que li provocarà una experiència sensorial infernal.

Aquest curt del director canari, reconegut pel seu anterior treball “NOM” seleccionat en el concurs de curts de la Xa edició del Festival de Cinema de Terror de Sabadell entre altres, aborda un tema delicat i del que no es parla gaire, deixant-nos amb un final intrigant que segur que ens farà pensar.

-UN MINUTO (10 minuts) Miguel Alcalde (2021)

Una inquietant trucada de Skype, converteix el matí d’una jove parella en un malson que podría alterar les seves vides per sempre.

També seleccionat en el concurs de l'any passat del Festival utilitza les noves maneres de comunicació que tan popular es van fer durant la pandèmia per jugar amb nosaltres i les altres realitats.

-CATÁLOGO (8 minuts) Jaime Moreno (2021)

Marina no aconsegueix netejar la banyera, i demana ajuda a Jorge per triar-ne una de nova. Jorge intenta descobrir què és el que no pot netejar i el seu terrible secret.

Aquest curt vist en el concurs de curts del nostre Festival el passat 2022, parteix d'una senzilla situació quotidiana per endisar-nos en un món una mica més fosc del que ens envolta.

-EL TRATAMIENTO (9 minuts) Álvaro Carmona (2019)

El Miguel és calb i creu que és un problema, però ara s'ha posat en contacte amb ell una clínica que li promet un tractament amb un 100% de resultats positius.

Després de récorrer un munt de Festival per tot el món, “El Tratamiento” és en aquest moment un dels 15 curts preseleccionats per ser candidats a un premi Oscar. Un gran triomf per aquest curt que ens mostra en clau d'humor una història amb tints de ciència- ficció.

Venda d'entrades anticipades al web www.entrapolis.com o el mateix dia de la projecció a la nostra paradeta a les taquilles.

Organitza: Festival de Cinema de Terror de Sabadell-Sabadell Film Festival

Hi col·labora: Cines Imperial

Preu7€
Accessible Accessible

 Data i Horari: 

Dia: Dimarts 24 de gener de 2023

Horari: a les 20 h

Afegir al teu calendari


 Lloc: 

Cines Imperial.

Adreça: pl. de l' Imperial, 4, 08202, Sabadell

Telèfon: 93 726 31 31

Web: Cines Imperial

Planol


Com arribar-hi?

Més informació