PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

AGERMANAMENT ENTRE CONFRARIES

Agermanament entre les Confraries: Padre Jesús Nazareno, Ntra. Sra. de los Dolores de Badia del Vallès i la Hermanadad Ntra. Sra. Virgen de la Fuensanta de Sabadell.

Processó pels carrers de Badia del Vallès amb la nostra imatge de la Virgen de la Fuensanta de Sabadell i missa d'agermanament a la Parròquia de la Mare de Déu de la Mercè.

A les 16.30 h es preveu l'arribada de la Virgen de la Fuensanta a Badia del Vallès. Farem una parada a l'Ajuntament per saludar l'alcaldessa de Badia, Eva Menor i l'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés. D'aquí sortirem en processó acompanyats amb la Banda de tambors i cornetes de Castellar de Vallès, on ens rebrà la Confraria i celebrarem una missa d'agermanament. Després de tots els actes protocol·laris, hi haurà una petita recepció a la seu de la confraria.

Organitza: Cofradia Padre Jesús Nazareno, Ntra. Sra. de los Dolores de Badia del Vallès i Hermandad Ntra. Sra. Virgen de la Fuensanta de Sabadell.

Hi col·labora: Ajuntament de Sabadell, Ajuntament de Badia del Vallès, Coro Rociero de la Cofradía Padre Jesús Nazareno i Ntra. Sra. de los Dolores de Badia del Vallès.

Lloc:

16.30 h Ajuntament de Badia del Vallès

17.00 h A la Parròquia de Badia del Vallès

PreuGratuït
Accessible Accessible

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 4 de març de 2023

Horari: de 16.30 a 18.30 h

Afegir al teu calendari


 Lloc: 


Més informació

Organitza: