PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

NIT DE MUSICALS I MAGALÍ DATZIRA. OBSERVA FESTIVAL

Concert. Nit dels Musicals i Magalí Datzira

Fotografia de l'activitat

Nit de musicalsCreat i dirigit per Adrià Aguilera i Albert Gonzàlez.

Sabadell ha destacat els últims anys en el sector del teatre musical. Són nombrosos els espectacles d'aquest àmbit que s'han produït a la ciutat a càrrec de diverses companyies. Espectacles d'una gran qualitat i amb artistes alguns dels quals després han fet el salt a Barcelona o Madrid. És per això que creiem que s'havia de recuperar una Nit de musicals a Sabadell. En primer lloc per posar en valor el talent local, però també per gaudir d'una vetllada plena de música en un marc incomparable com és l'amfiteatre del Parc Catalunya. Aquesta primera edició dins el Festival Observa la volem dedicar a repassar coneguts musicals que actualment estan en cartellera a Broadway i al West End. Ens endinsarem al món de La Bella i la Bèstia, Wicked, Mary Poppins i Els miserables. Grans títols per una gran nit.

Cantants Solistes: Cristina Barbero, Bea Boronat, Cristina Fabero, Laura Hernàndez, Eric Alès, Marcel Castillejo, Llorenç Costa i Sergi Gonzàlez.

Cor: Júlia Carrera, Abel Cucurella, Anna Dinarès, Joan Monistrol, Marc Pons, Ainhoa Romero, Carla Romero, Genís Sabaté i Judith Venancio

Cor de ball: Bots i KMY studio

Música en directe: Banda de música de Sabadell

Direcció Artística: Albert Gonzalez

Direcció Musical: Adrià Aguilera

Producció executiva: Marta Venanció

Producció tècnica: Arraona Produccions.

Magalí Datzira

Magalí Datzira és una contrabaixista, cantant i compositora barcelonina. Amb llarga experiència als escenaris, defensa una proposta amb segell personal que es basa en el jazz però beu d'influències diverses, del funk al pop electrònic, dels sons més intimistes i mediterranis als ritmes urbans. Actualment prepara el seu primer disc en solitari, basat completament en temes propis, que apareixerà el febrer de 2023 sota el segell Bankrobber.

Nascuda el 1997, Magalí ha crescut des de petita en un ambient musical. La seva formació s'inicia a la Sant Andreu Jazz Band de la mà de Joan Chamorro, participant en espectacles com "La màgia de la veu" (al costat d'Andrea Motis, Rita Payés i Eva Fernández) i gravant el disc "Joan Chamorro presenta Magalí Datzira". Posteriorment s'ha format al Liceu, a l'ESMUC i al Conservatori d'Amsterdam, mentre en paral·lel actuava arreu de Catalunya i Espanya però també en països com Mèxic o Suïsa, ja fos amb en nom propi o en suport d'altres projectes.

A partir de 2020, Magalí Datzira comença a focalitzar-se en la seva carrera personal basada en cançons pròpies i fent coincidir cada llançament amb els solsticis i equinoccis del calendari. La primera pista va ser el single "Fruites", que actualment frega les 300.000 reproduccions a Spotify. Vindria tot seguit l'EP en anglès "

Preu10€
edatTots els públics
Accessible Accessible

 Data i Horari: 

Dia: Dijous 1 de juny de 2023

Horari: de 19.30 a 24 h

Afegir al teu calendari


 Lloc: 

Amfiteatre del Parc de Catalunya.

Adreça: parc de Catalunya, 1, 08206, Sabadell

Telèfon: 93 727 91 66

Planol


Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:

      Feiners

    • Olímpia-Trenet del Parc : L5,L55

      Dissabtes

    • Olímpia-Trenet del Parc : L5,L55

      Festius

    • Olímpia-Trenet del Parc : F5

Més informació