PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

SOFIA ELLAR I NENA DACONTE. OBSERVA FESTIVAL

Concert.

Fotografia de l'activitat

Sofia Ellar

Sofia Ellar, cantautora i compositora, està demostrant que es pot gestionar una carrera musical de manera totalment independent, encara que això impliqui una tasca no només com a artista sinó també com a empresària i gestora del seu propi projecte.

Amb tres discs auto-produïts a la seva esquena en només sis anys, Sofia Ellar s'ha anat convertint en un fenomen com a artista auto-editada. Al febrer de 2017 va veure a llum el seu primer àlbum "Seis Peniques", un any més tard va presentar el seu segon àlbum "Nota en do" i al 2022 va publicar el disc-llibre "Libre". "Libre" va ser número 2 de vendes en físic i número 8 en digital. La Sofia té més de 20 sigles publicats, al llarg d'aquests anys, posicionant l'artista com a una de les cantaoras femenines amb un major catàleg musical. Alguns d'ells com "Bañarnos en vaqueros" i l'últim "Cuento Conmigo" ha arribat al número 1 en el rànquing de descàrregues a iTunes.

La Sofía ha girat per tota Espanya 5 anys consecutius, omplint els recintes més importants del país i sent l'única artista femenina espanyola en fer-ho el 2020, amb totes les mesures de seguretat i sanitàries que la pandèmia va imposar.

Nena Daconte

La Mai, Nena Daconte, va créixer des de petita escoltant els referents musicals dels seus germans grans: The Beatles, The Byrds, The Who, REM, Nacha Pop, Elvis Costello, Los Secretos… La música l'havia atrapat. Més tard, a l'adolescència, la Mai va muntar una banda de pop rock amb la que tocava versions de Led Zeppelin, Radiohead o The Cranberries, juntament amb cançons pròpies en bars de Malasaña, a Madrid, com al Lab'Oratorio. Durant aquesta època va començar a estudiar cant líric, piano, solfeig i harmonia, perquè la música pop no era un assumpte seriós per als seus pares. Entre els acords de les cançons dels Beatles i els seus estudis de música clàssica va començar a compondre les seves primeres cançons com a una forma de teràpia.

Al suspendre l'examen de la Escuela Superior de Canto de Madrid, va abandonar la música per un temps per a estudiar la carrera de Dret per imperatiu familiar. Ja no tenia temps pels assajos i la banda es va desfer. Ja treballant, la seva actual parella la va apuntar al càsting de la segona edició del programa de televisió Operación Triunfo. En aquella edició en la que van triomfar en Manuel Carrasco i la Beth, a la Mai la van fer fora a la primera. Però l'experiència li va servir per conèixer des de dins el món de la indústria de la música, cosa de la qual se'n sent molt agraïda.

Es va obrir una porta per a la Mai. Va fundar Nena Daconte, marca amb la que va autoeditar el seu primer disc i va conèixer l'èxit gràcies a temes com Idiota, En qué estrella estarà o

Preu10€
edatTots els públics
Accessible Accessible

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 3 de juny de 2023

Horari: de 19.30 a 1 h

Afegir al teu calendari


 Lloc: 

Amfiteatre del Parc de Catalunya.

Adreça: parc de Catalunya, 1, 08206, Sabadell

Telèfon: 93 727 91 66

Planol


Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:

      Feiners

    • Olímpia-Trenet del Parc : L5,L55

      Dissabtes

    • Olímpia-Trenet del Parc : L5,L55

      Festius

    • Olímpia-Trenet del Parc : F5

Més informació