PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

XIULA A LA FESTA DEL MEDI AMBIENT. OBSERVA FESTIVAL

Sabadell celebra la Festa del Medi Ambient aquest diumenge en el marc del Festival Observa. Hi haurà tallers, exposicions i espectacles infantils.

Fotografia de l'activitat

La Festa del Medi Ambient aterra a l’amfiteatre del parc de Catalunya, aquest diumenge, 4 de juny, de 16.30 a 21 h. La celebració arriba de la mà del Festival Observa, amb la col·laboració de l’Ajuntament, per commemorar el Dia Internacional del Medi Ambient. A la festa hi haurà activitats gratuïtes per a tots els públics: tallers de torres canyeres, un taller de cuina d’ecojoguines, espectacles de carrer, entre d’altres. A més, una de les propostes més destacades és el concert gratuït de Xiula, que oferirà grans èxits amb un caràcter lúdic, educatiu i crític.

CASSA aporta una exposició sobre la rellevància de l’aigua, anomenada Contrast Hídric que també es podria visitar el dia 4 al Parc Catalunya en el marc de la Festa. L’exposició mostra tres parelles de persones -infants, joves i adults- i incideix en les diferències entre l’accés a l’aigua potable de països d’arreu del món en comparació amb el consum a Catalunya.

El 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient, un dia promogut fa més de 50 anys per les Nacions Unides. La triple crisi planetària (el canvi climàtic, la pèrdua de la biodiversitat i la contaminació i els residus) posa en perill la nostra pròpia existència i la continuïtat del planeta tal com el coneixem. La celebració pretén posar en relleu la importància de conservar el nostre entorn i alhora gaudir de les propostes lúdiques, festives i culturals de la festivitat.

FESTA DEL MEDI AMBIENT

Diumenge 4 de juny, de 16.30 a 21 h A l’amfiteatre del parc de Catalunya

Tallers, exposicions i espectacles infantils

ACTIVITATS GRATUÏTES

De 16.30 a 20.30 h

Torres canyeres. Taller de construcció amb canyes

Cuina d’Ecojoguines. Construcció de joguines amb material sostenible

CONTRAST HÍDRIC. Exposició sobre la rellevància de l’aigua

A càrrec d’Aigües Sabadell

A les 17 h

ESPECTACLE DE MÀGIA I CLOWN. A l’escenari petit

A les 18.30 h. Xiula. Concert per gaudir dels grans èxits musicals del grup. Concert Infantil amb Xiula

Això és més bèstia que un dia sense escopinyes.

Els XIULA venim amb un format de grans èxits, un recorregut pels nostres 10 anys. Seran els gran èxits de sempre o petites perles amagades en aquests 5 discs que han revolucionat la música a les vostres llars.

Això és un concert terapèutic familiar, per aquest ordre. Tot l'humor, la canya i el tsunami de confeti de sempre però en una experiència inèdita en un espectacle que comptarà en tot moment amb la participació del públic i una posada en escena fresca, atrevida i sorprenent.

A partir d'aquesta proposta de grans èxits passarem per les cançons que més han remogut les emocions del nostre públic pel seu caràcter terapèutic, educatiu i crític. Començant per la ja mítica 'Verdura i Peix' on posem l'accent en l'alimentació saludable, seguit de moure el cul amb la problemàtica familiar dels 'Pets', saltant amb el 'Cangurs' que ens fan la vida més fàcil, pentinant-nos i ruixant-nos contra els 'Polls' i acabant llagrimejant amb la 'Mirada Estràbica' que tants cors ha entendrit, entre moltes altres.

El resultat final és un espectacle per saltar, cantar, riure i plorar, una celebració plena d'agraïment de tots aquests anys d'èxits i de recorregut en l'espectacle familiar del nostre país.

CONTINGUT PEDAGÒGIC

L'espectacle proposa un espai celebratiu on la música, la posada en escena i la conducció faran possible que el públic entri en confiança, en desinhibició i es senti mogut a prendre partit compartint el moment entre petits i grans, amb coneguts i desconeguts. Fent bon ús del sentit de l'humor i la mirada tendre i alhora atrevida, tothom i totdon es sentirà tocat per aquest viatge cap al reconeixement de la festa com a cultura i com a espai relacional positiu.

L'objectiu principal de l'espectacle és celebrar i agrair aquests 10 anys de música terapèutica, educativa i crítica que ha acompanyat el quotidià de tantes famílies i les seves problemàtiques que son les problemàtiques de tothom. En aquesta celebració, també ens emocionarem per tantes experiències viscudes, explicarem alguns secrets d'aquest llarg viatge i transparentarem tot l'agraïment que sentim.

Més informació: https://festivalobserva.com/

PreuGratuït
edatTots els públics
Accessible Accessible

 Data i Horari: 

Dia: Diumenge 4 de juny de 2023

Horari: de 16.30 a 23 h

Afegir al teu calendari


 Lloc: 

Amfiteatre del Parc de Catalunya.

Adreça: parc de Catalunya, 1, 08206, Sabadell

Telèfon: 93 727 91 66

Planol


Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:

      Feiners

    • Olímpia-Trenet del Parc : L5,L55

      Dissabtes

    • Olímpia-Trenet del Parc : L5,L55

      Festius

    • Olímpia-Trenet del Parc : F5

Més informació