PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

LA VELLA + JM FARRÀS. FESTIVAL INTERNACIONAL D'ESTIU

Concert dins el XXIII FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE SABADELL a càrrec de LA VELLA DIXIELAND.

Fotografia de l'activitat

Clàssic 3

Temes clàssics, d'autors clàssics, del jazz clàssic

La Vella Dixieland inicià la col·laboració amb Josep Mª Farràs fa més de 25 anys, amb ell ha participat en alguns dels millors festivals de jazz del món (New Orleans, Edimburgh, Breda, Dresden…) i sens dubte és el músic de qui més han après.

Es repassen algunes de les músiques que han compartit la Vella Dixieland amb en Josep Mª Farràs

La Vella va iniciar la col·laboració amb Josep Maria Farràs fa més de 25 anys, amb ell han participat en alguns dels millors festivals de jazz del món (New Orleans, Edinburgh, Breda, Dresden…) i,ens diuen que sens dubte és el músic de qui més han après.

Josep MªFarràs: trompeta

Pep Gol: trompeta

Pau Casares: clarinet

BenoitPoinsot: saxo alt

Xavier Manau: trombó

GererdNieto: piano

JosemiMoraleda: contrabaix

PinyuMartí: batería

La Vella és una institució musical de Catalunya que arriba a l’escenari del Festival Internacional de Música de Sabadell acompanyada d’un convidat de luxe, el músic que més ha marcat el camí d’aquesta àmplia formació. Amb Josep Ma Farràs la sensibilitat i el domini de lllenguatge del jazz ,estan assegurats. La seva generositat fan que cada concert sigui especial i únic. I estem segurs que així serà!

Biografia

Barcelona any 1980. Un grup d'amics comencem a trobar-nos per tocar la música que ens agradava: el jazz clàssic . Teníem poca formació però molt d’entusiasme, un disc de vinil corria entre nosaltres i cada músic treia la part del seu instrument fins a recopilar la informació suficient per muntar un repertori, la primera actuació al casal de Sarrià va ser un èxit i ens va donar ales per seguir avançant. Sense adonar-nos-en,al cap d'un any fèiem tantes actuacions que el projecte es va convertir en la nostra professió.

Gravació del primer disc. Actuacions al Jazz Cava de Terrassa, La Cova del Drac, El Mercat de les flors, Festival de Jazz de Barcelona, Festival de Jazz de Vitòria. Dues temporades tocant setmanalment als Quatre Gats, van suposar que ens assentéssim en el panorama musical.

Vam gravar el 2 disc i van seguir passant coses: Premi Nacional de Música de la Generalitat de Catalunya al millor grup de jazz. Tercer disc en directe a l'Aliança del Poble Nou. Ens van convidar a "Jazz entre amigos" De Juan Claudio Cifuentes. El quart disc amb el cantant Manel Joseph amb temes en català. Vam iniciar la col·laboració amb la cantant americana Michele McCain que ens va portar a convidar-la al cinquè disc de La Vella : Viatge a Nova Orleans. Vam estar dos anys tocant a la sala La Boite de Barcelona cada setmana. Premi del festival Altaveu per la tasca de dignificació del jazz.

Vam constituir la nostre productora. Vam iniciar la col·laboració amb Josep Ma Farràs i vam gravar el disc Ragtime amb elli BigMama. Vam col·laborar amb Comediants, Els Pets, Lax&Busto, CircCric, El Tricicle. Vam rebre la Torxa Olímpica a la Catedral de Barcelona. Vam fer la primera gira internacional tocant a Hongria, BredaiEdinburgh. Després en vindrien moltes més: a Holanda en quatre edicions del Breda Jazz Festival, a Eindhoven Festival, Enkuizen. A Alemanya en varies edicions del Dresden Dixieland festival, Hamburg Hot Jazz Meeting, Jazz in DerBurg, Weisbaden, Gelsenkirchen, Gorinchem Jazz Festival, Múnic. A Dinamarca Riverboat Jazz Festival, a Hongria al Bohem&Ragtime Festival, Salgotarjan Festival, a Finlandia al April Jazz a Espoo, França al Missisipi Dream.

I així, sense parar, fins avui. Gràcies per ser-hi.

HI COL·LABORA: AJUNTAMENT DE SABADELL

Preu15€
Accessible Accessible

 Data i Horari: 

Dia: Dijous 15 de juny de 2023

Horari: a les 20 h

Afegir al teu calendari


 Lloc: 

Casal Pere Quart.

Adreça: Rambla, 69 Bxs, 08202, Sabadell

Telèfon: 93 745 32 48

Web: Casal Pere Quart

Planol


Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:

      Feiners

    • Casal Pere Quart : L1,L2,L3,L11,L80
    • Dr. Robert : L1,L2,L3,L4,L5,L15,L44,L55
    • República : L1,L2,L3,L4,L5,L11,L15,L44,L55,L80
    • Tres Creus : L4,L5,L11,L12,L15,L44,L55,L80

      Dissabtes

    • Tres Creus : L1,L2,L3,L4,L5,L12,L55

      Festius

    • Tres Creus : F4,F5,F6

Preus i venda d'entrades

Socis gratuït

VENDA D'ENTRADES

Més informació

Organitza:
Joventuts Musicals de Sabadell.

Més informació: