PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Associació Cultural Amics del Parc Carros de Nasura

Localització i contacte

Com arribar-hi?

Més informació

Els fins de l’associació són:


1. Culturals: oferir alternatives culturals amb debats, tallers i activitats vinculades a la Masia i al seu territori (El Mas) amb contacte amb els animals i vegetals que sempre han acompanyat la dinàmica laboral d´aquesta vivenda.


2. Socials: fer del parc un lloc atractiu per a la gent i accessible per a tota mena de diversitat funcional, pensant especialment en la gent gran, per tal de convertir-lo en un punt de trobada, d´acció i en un espai de socialització. Fer pedagogia interpretativa en la recollida i prevenció de residus plàstics i envasos en aquest espais, apoderar-se de la seva gestió amb el voluntariat dels socis veïns i la custodia pública d’animals.


3. Natura: apropar la natura, el seu coneixement i la vida en el camp a un entorn de ciutat, encara que sigui de forma parcial i limitada. tant per adults i professionals, com per escolars i universitaris. treballar en la conservació de l’economia circular en el barri amb oficis tradicionals i cultura a mode d’un museu a cel obert, especialment amb la recollida i gestió dels residus amb cavalls en el parc i els espais naturals .


4. Activitats enfocades a la innovació tecnològica I+D


5. Reglament intern pel correcte funcionament de les activitats.



En queda exclòs tot ànim de lucre.