PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El barri de Can Puiggener celebra la segona Festa Popular

La trobada festiva veïnal tindrà lloc el proper dissabte 17 de juny El barri de Can Puiggener celebra la segona Festa Popular

La celebració ha estat impulsada i organitzada per la Comissió de Festes de Can Puiggener, amb la participació d’un seguit d’entitats del barri: l’AFA de l’escola Joan Maragall, l’AFI de l’escola Tarlatana, l’Associació de Dones Africanes de Catalunya, AREDE, l’Associació Esportiva Aristoi Academy, l’Associació de Gent Gran de Can Puiggener, l’Associació de Veïns de Can Puiggener, el Coro de la Gent Gran de Sabadell, l’Espai Jove de Can Puiggener, l’Esplai la Baldufa, la Fundació Secretariado Gitano, la Hermandad Virgen de Gracia i veïns i veïnes del barri que hi col·laboren a títol individual, amb el suport del Programa d’Intervenció Comunitària de l’Ajuntament de Sabadell.

La festa començarà a les 10 h del matí a la plaça del Primer de Maig, amb jocs gegants, un taller de percussió intercultural i un taller de circ.

A la tarda, a les 16 h, a l’Auditori del Centre Cívic, es podrà gaudir d’una mostra de la coreografia gimnàstica de gent gran, seguida d’una actuació del Coro de la Gent Gran de Sabadell.

De manera paral·lela, a partir de les 17 h, a la plaça del Primer de Maig començaran tallers familiars: grafit, expressió corporal, xapes, conta-contes, plantes aromàtiques i henna. S’oferirà un berenar popular i a les 19 h, a l’escenari de la plaça, hi haurà diferents actuacions: una desfilada de roba tradicional de diferents països d’Àfrica; una mostra de break dance i l’actuació flamenca de Raúl i Noemí.

El tancament de la Festa serà a càrrec de les Bruixes del Nord amb una gran batucada.