PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La Policia municipal de Sabadell celebra l’acte institucional de cloenda del seu 175è aniversari

Durant l’acte de cloenda es lliuren distincions i diplomes a agents, entitats, persones particulars i altres cossos de seguretat La Policia municipal de Sabadell celebra l’acte institucional de cloenda del seu 175è aniversari

Fira Sabadell és l’escenari on s'ha fet el lliurament de diplomes i distincions a entitats, associacions, persones, agents i altres cossos de seguretat. Entre les categories que es reconeixen hi ha distincions a la dedicació professional, als 30 anys de servei, a la trajectòria exemplar, a les actuacions meritòries, a entitats col·laboradores i a ciutadans i ciutadanes que han tingut actuacions exemplars. A tall d’exemple, hi ha el cas d’un ciutadà que va evitar un atracament en una sucursal bancària o el d’una persona que va trobar una cartera amb 3.000 euros i la va portar a la Policia per buscar el seu propietari.

L’alcaldessa en funcions, Marta Farrés, ha assistit a l’acte, acompanyada de la tinenta d’alcaldessa de l’Àrea de Cohesió territorial, Desenvolupament urbà, Seguretat i Civisme en funcions, Mar Molina, i de l’intendent major de Policia Municipal, Joan Antoni Quesada.

L’efemèride del 175è aniversari s'ha celebrat al llarg de la setmana i ha constat de jornades esportives, exposició de vehicles i exhibicions, jornades formatives, un congrés i l’acte institucional de celebració.

La Policia Municipal de Sabadell afronta reptes constants que òbviament són molt canviants a mida que la societat evoluciona. La implementació d’avenços tecnològics, el canvi en la mentalitat pel que fa a la percepció de la seguretat ciutadana i el civisme, l’adaptació necessària i la orientació en l’atenció a la víctima són alguns dels darrers reptes i competències que ha d’assolir la Policia municipal. En aquest sentit, el congrés i les jornades formatives que s'han realitzat a Fira Sabadell han estat l’escenari ideal per compartir experiències, conèixer els diferents recursos que apliquen els cossos de seguretat de l’estat, i fins i tot a l’estranger, i per abordar eines i tècniques per fer front a un escenari de canvi constant.