PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Marta Farrés, proclamada novament alcaldessa de Sabadell

Marta Farrés, proclamada novament alcaldessa de Sabadell

 

Fotos web 650x350 12

Un cop ha pres possessió del càrrec, l’alcaldessa ha subratllat la voluntat de diàleg i d’escolta constant per tal que la ciutat continuï avançant sense deixar ningú enrere i generant oportunitats. Farrés ha afirmat que el nou govern municipal treballarà

“allargant la mà a tothom, pensi o no com nosaltres. Amb seny, amb diàleg, escoltant i aprofundint molt més en allò que ens uneix i no pas en allò que ens separa. Sumant i trobant més i millors idees per a Sabadell”

i ha afegit que

“la ciutat la fem entre tots i totes”.

En la mateixa línia, l’alcaldessa ha explicat que

“aquesta diversitat d’actors i de mirades és precisament la nostra principal font d’energia. Tenim el repte d’establir amb totes elles una estreta col·laboració que ens faci avançar plegats”.

Sobre la gestió que portarà a terme, Marta Farrés ha dit que

“una ciutat, Sabadell, és molt més que compartir un espai físic, és crear comunitat. És on, si es fa bé, podem contribuir a donar solucions a reptes globals. On podem treballar per donar resposta a l’augment de les desigualtats, al canvi climàtic, a l’envelliment de la població o al repte de la convivència en un món cada vegada més complex. On podem dignificar espais urbans i fer-los més saludables, més segurs i més pròspers. On els ciutadans i ciutadanes tinguem més oportunitats per desenvolupar el nostre projecte de vida”.

En aquest sentit, l’alcaldessa ha destacat el treball per tal que Sabadell continuï sent referent i capital i amb capacitat de portar-hi inversions que generin llocs de treball de qualitat. També la tasca en qüestions com l’habitatge o la mobilitat i l’impuls del talent en els diversos àmbits, ja sigui l’esportiu, cultural, social o empresarial. I ha subratllat la necessitat de continuar treballant per uns millors serveis sanitaris i per donar resposta a les necessitats de tots els col·lectius.

També ha destacat la voluntat de continuar avançant en igualtat, afirmant que

“no ens podem permetre continuar desaprofitant el talent de la meitat de la població”.

Precisament en relació amb aquesta qüestió, Marta Farrés ha dit que

“així com fa quatre anys estava molt contenta de ser la primera alcaldessa de Sabadell, avui estic orgullosa de tenir per primera vegada un Plenari amb més dones que homes. Per tant, tornem a fer història”.

Constitució de la nova Corporació Municipal

La sessió de Constitució de la nova Corporació Municipal s’ha iniciat amb la formació de la Mesa d’Edat, integrada pels regidors/es de més i menor edat, en aquest cas, Rosa Pareja i Silvia Garcia. A continuació tots els membres del nou plenari han promès o jurat el càrrec com a regidors i regidores, quedant formalment constituïda la nova Corporació Municipal.

Tot seguit han intervingut representants de cadascuna de les formacions polítiques amb representació al Ple i s’ha procedit a la votació per a l’elecció del nou alcalde o alcaldessa. Podien ser candidats o candidates els regidors o regidores que encapçalaven les seves respectives llistes electorals.

Un cop recomptats els vots i amb majoria absoluta, Marta Farrés ha estat proclamada de nou alcaldessa de Sabadell.

Discurs d’investidura de l’alcaldessa, Marta Farrés