PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La Flama del Canigó arribarà divendres per celebrar la revetlla de Sant Joan

Hi haurà revetlles i fogueres escampades per diferents barris de la ciutat La Flama del Canigó arribarà divendres per celebrar la revetlla de Sant Joan

Des de les 6 de la tarda, els actes de la rebuda de la flama començaran a la plaça del Doctor Robert, on hi haurà un berenar popular i l’actuació musical de la Maria Beatriu Triu. Està previst que la cercavila de la Flama conflueixi en aquesta plaça a 2/4 de 8 del vespre, on tindrà lloc l’encesa del peveter (Federació Sabadell Cultura), la presentació de l’acte, els parlaments de les autoritats i, finalment, la lectura del manifest. Cap a les 8 del vespre està prevista la cloenda de l’acte, després del repartiment de la Flama del Canigó entre els representants dels barris participants.

Fogueres i revetlles als barris

Al vespre, hi haurà revetlles sense foguera organitzades per les associacions de veïns de la Plana del Pintor, Torre-romeu i l’associació El Ciervo. També hi haurà revetlles amb foguera organitzades per les associacions de veïns del Torrent del Capellà, les Termes i Gràcia. Hi haurà revetlla amb foguera en un peveter organitzada per les associacions de veïns de la Creu de Barberà i de la Creu Alta.

El programa de la Flama del Canigó l’organitza conjuntament l’Ajuntament, Òmnium Cultural, Sabadell Cultura i la Joventut Atlètica Sabadell, amb la col·laboració de diferents associacions veïnals.

Més informació