PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Caroline Claire presenta el llibre ‘Versos en pétalo’ a la Fundació Bosch i Cardellach, en el marc del projecte ‘Oliver i Companyia’

Caroline Claire presenta el llibre ‘Versos en pétalo’ a la Fundació Bosch i Cardellach, en el marc del projecte ‘Oliver i Companyia’

Versos en pétalo (Editorial Talón de Aquiles, 2023) és una antologia que analitza les emocions i la seva relació amb l’amor. La lectura de l’obra és concebuda metafòricament com la disseminació d’una flor, la qual només s’entén en la seva totalitat quan es llegeix vers a vers, pètal a pètal.

Caroline Claire va néixer el 1997 a Sabadell. La seva passió per l’escriptura i la literatura, heretades de la seva mare, la van portar a graduar-se en Filologia Hispànica a la Universitat Autònoma de Barcelona.

La presentadora de l’acte serà Celeste Sánchez, mare de la Caroline Claire, mestra d’educació infantil i antiga sòcia de l’editorial Ediciones Vida Sana. Actualment està preparant una col·lecció de contes infantils.

Fundació Bosch i Cardellach

La Fundació Bosch i Cardellach promou els estudis locals i comarcals i és un lloc de trobada i de debat dels estudiosos locals i de la ciutadania sabadellenca i vallesana. Per això, la fundació organitza conferències, debats i cursos, a més de premis de recerca i altres projectes d’interès.