PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Camins Fundació Social Escola Pia

Localització i contacte

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Mercat Central : L4,L5,L7,L10,L12,L44,L55,F1,F2,F3,F4,
    • Sastre : L5,L55,F5,

Més informació

Els fins de la fundació són:



- Realitzar totes aquelles accions necessàries per fer possible la plena integració social de totes les persones en risc d'exclusió social, actuant en tots aquells àmbits que sigui necessari. Acompanyant-los en el procés d'integració, ja sigui en la seva formació integral, en la inserció laboral, en l'autonomia personal, en l'acompanyament jurídic, facilitant un habitatge digne o creant espais d'acollida de persones migrants.


- Fomentar la cooperació i el desenvolupament en àrees socials deprimides, especialment en països en vies de desenvolupament, fonamentalment mitjançant l'educació integral de les persones.


- Realitzar tota mena d'activitats per a la sensibilització, la formació, la difusió i la solidaritat sobre la justícia social i la cooperació al desenvolupament dels països més desafavorits.


- Realitzar tota mena d'activitats o cursos que promoguin les actituds positives envers el català o tendeixin a incrementar-ne el coneixement o l'ús entre les persones i col·lectius destinataris de l'activitat de la Fundació.


- Propiciar la convivència i la unió entre les diferents religions i cultures.



En queda exclòs tot ànim de lucre.