PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Associació Plataforma Vàlua

Localització i contacte

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Dr. Robert : L1,L2,L3,L4,L5,L44,L55,
    • Les Valls : L4,L5,L7,L10,L12,L44,L55,
    • Manresa : L1,L2,L3,L4,L5,L44,L55,
    • Mercat Central : L4,L5,L7,L10,L12,L44,L55,F1,F2,F3,F4,
    • Sant Joan : L4,L5,L12,L44,L55,F4,F5,

Més informació

Els fins de l’associació són:



- Promoure i enfortir les capacitats, competències i oportunitats dels seus membres per tal de generar sinèrgies i coneixements que ajudin a la transformació social i a la lluita contra les desigualtats, reconeixent i situant l’associació com a referent en les polítiques socials i com actor significatiu davant dels agents socioeconòmics de la ciutat.



- Per a la consecució de la finalitat esmentada, l’associació es proposa dur a terme les activitats següents:



a) Facilitar i mantenir les relacions amb l'administració pública i amb qualsevol altre organisme, oficial o privat, en tots aquells assumptes que puguin interessar les entitats membres en el seu conjunt, participant als òrgans consultius pertinents i arribant als acords de col·laboració necessaris.


b) Fomentar la responsabilitat social de les empreses i la inserció laboral i social de les persones usuàries de les entitats membres, establint relacions de cooperació amb el món privat mercantil, organitzant seminaris i actes de reconeixement públic.


c) Promoure la millora de la gestió, la qualitat en els serveis i la transformació digital dels seus membres, així com la qualificació dels seus recursos humans mitjançant la realització d'accions formatives.


d) Promoure la participació i el voluntariat, sensibilitzant i desenvolupant activitats amb impacte sobre la ciutadania.


e) Comunicar i visibilitzar les actuacions de l’associació i dels seus membres, desenvolupant un Pla de Comunicació anual amb activitat a mitjans de difusió massiva i xarxes socials.


f) Facilitar el treball en xarxa e