PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell celebra el Dia Mundial de la Salut amb activitats sobre el benestar emocional

Les activitats tindran lloc a la Biblioteca de Ponent entre el 9 i el 12 d’abril Sabadell celebra el Dia Mundial de la Salut amb activitats sobre el benestar emocional

La salut mental de la població encara és un repte a nivell global i per això el programa d’activitats a Sabadell se centrarà en el benestar emocional i la salut mental.

Les activitats tindran lloc a la Biblioteca de Ponent entre el 9 i el 12 d’abril, en el marc de les accions promogudes per la taula de salut comunitària, coordinada per l’Ajuntament. El Club social la Xamba (Salut Mental Sabadell), el Centre d’Atenció Primària Can Rull-Can Llong i l’equip municipal de Salut Comunitària seran els dinamitzadors de les propostes.

La majoria de les activitats són obertes a la ciutadania, com per exemple els contes sobre l’educació en valors, el cinefòrum a partir de la projecció de la pel·lícula “Momo, el vol del núvol” o els tallers de Txi-Kung (meditació en moviment). Els dies 10 i 11 d’abril la proposta intergeneracional “Aprenem i juguem per millorar les nostres habilitats socials” es realitzarà, en format tancat, per al Grup de Joves de l’Esquitx i per a usuaris i usuàries del complex de Gent Gran Alexandra.

Les inscripcions a les activitats es poden fer presencialment a la Biblioteca de Ponent (plaça d’Ovidi Montllor, 5) , per telèfon al 93 717 39 74 o bé per correu electrònic: bibliodeponent@ajsabadell.cat