PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Adjudicades les obres per renovar les escales mecàniques de Torre-romeu

Adjudicades les obres per renovar les escales mecàniques de Torre-romeu

La normativa europea exigeix a hores d’ara paràmetres de seguretat més exigents per a les escales mecàniques. És per això que l’Ajuntament adaptarà la infraestructura a la norma. Les obres també serviran per substituir elements deteriorats o obsolets, renovar la instal·lació elèctrica i ampliar-ne la senyalització.

Un cop comencin, els treballs tindran una durada d’aproximadament tres mesos i al llarg d’aquest període es podran utilitzar els accessos de rampes i escales que hi ha al costat de l’àmbit que s’ha de renovar.

Les escales mecàniques es van construir l’any 2006 per millorar la mobilitat de les persones residents a Torre-romeu i perquè poguessin accedir fàcilment a tots els equipaments educatius, sanitaris i assistencials de la zona. Tenen 14,81 metres de desnivell, estan separades en dos trams i s’accedeix a la part baixa del carrer del Llobregat, entre el carrer del Cardener i la ronda de l'Ebre. La instal·lació dona servei fins al carrer de Lanós, cruïlla amb el carrer de Saboredo. La seva construcció va permetre una connexió més còmoda des del carrer del Llobregat fins al carrer de Lanós.