PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell acull una jornada sobre Escoles Energètiques Sinergies Educatives

Sabadell celebra avui la jornada Escoles Energètiques Sinergies Educatives. A la trobada, que s’allargarà fins a les 6 de la tarda, han participat prop de 200 inscrits...

Sabadell celebra avui la jornada Escoles Energètiques Sinergies Educatives. A la trobada, que s’allargarà fins a les 6 de la tarda, han participat prop de 200 inscrits. L’acte d’obertura ha tingut lloc al Parc Central del Vallès, a càrrec de la Diputada adjunta de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Mercè Rius, i el regidor de Sostenibilitat i Gestió d’Ecosistemes de l’Ajuntament, Lluís Monge. Els ha acompanyat el president del Gremi d’Instal·ladors de Sabadell i Comarca, Marià Brunet.

Lluís Monge, ha assenyalat que és “tot un orgull acollir aquesta jornada, ja que Sabadell ha adquirit diversos compromisos internacionals en temes energètics i de lluita contra el canvi climàtic”. També ha afegit que “aquesta trobada compta amb un alt valor afegit perquè uneix el concepte de l’energia i l’àmbit educatiu. I és que és fonamental, per seguir mantenint l’estat del benestar que tenim, analitzar com es genera l’energia, com es pot estalviar i, també, compartir”.

De fet, la jornada té per objectiu conèixer com es treballen les polítiques d’estalvi a l’escola i, alhora, presentar solucions i eines a l'abast del món educatiu a través de tres taules rodones paral·leles, sota els títols: Construïm Energia, Estalviem Energia i Compartim Energia.

També hi ha hagut temps per compartir experiències en una sessió de Solucions Energètiques, on s’han presentat diferents propostes d’èxit.

D’altra banda, s’ha pogut participar en diferents tallers de Capacitació Energètica i gaudir d’un espai habilitat a l’exterior de productes i serveis, materials i recursos al pati de les instal·lacions del Parc Central del Vallès.