PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Orquestra Simfònica celebra l’acte de cloenda de la col·laboració amb els Comediants

Aquest migdia, la seu de l’OSV ha acollit l’acte públic de cloenda de la col·laboració de l’orquestra amb la companyia de teatre Comediants ...

Aquest migdia, la seu de l’OSV ha acollit l’acte públic de cloenda de la col·laboració de l’orquestra amb la companyia de teatre Comediants, que s’ha pogut seguir durant la temporada de Concerts Simfònics 2012-2013.

En l’acte de cloenda, Jordi Cos, president de l’OSV ha comentat que: “precisament perquè donem molt valor a la música, l’hem volguda escoltar amb llum, poesia, textos, i incorporar elements de teatre per fer un espectacle que doni valor afegit a la música”.

Ruben Gimeno, director de l’Orquestra ha manifestat que “buscàvem un company de viatge que tranqués la barrera entre l’escenari i la platea, i amb els Comediants, que tenen més de 40 anys d’experiència, hem trobat el millor company possible”.

Jaume Bernadet de Comediants també ha volgut destacar que “hem treballat amb els músics, la seva actitud a escena, posar llums, colors, olors per emfatitzar les emocions. Els músics no han tingut problemes per innovar perquè no han tingut por de sortir dels seus motlles. L’Orquestra Simfònica és l’orquestra més innovadora de l’Estat”.

L’acte de cloenda també ha comptat amb la coreografia sobre el “Pizzicato Polca” de Strauss, dirigida per Comediants i estrenada al Festival de Valsos i polques d’aquesta temporada. En acabar, s’ha fet un passeig, fins a l’Ajuntament i el Teatre Principal on s’ha tocat la marxa Radetzski i s’ha fet el fòrum obert “de com han viscut aquesta col·laboració els amics de la simfònica”.