PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La ronda de Ponent quedarà tallada al trànsit durant la Festa Major

A partir del proper dijous, 5 de setembre, la ronda de Ponent quedarà tallada al trànsit amb motiu de la Festa Major de la ciutat...

A partir del proper dijous, 5 de setembre, la ronda de Ponent quedarà tallada al trànsit amb motiu de la Festa Major de la ciutat.

El tall serà efectiu a partir de les 10 del mati i s’allargarà fins al proper dilluns, dia 9, a les 22 hores i serà des de Pl. de Catalunya fins la ctra. de Terrassa.

Es dóna la circumstància que aquest any, l’escenari per realitzar alguns del concerts de la festa s’ubicarà en el tram comprès entre el c. de Calderón i el carrer del Pare Sallarès i per aquesta raó és necessari tallar la ronda de Ponent.

Quan no hi hagi actes es permetrà la circulació transversal i, també, la circulació en direcció a la pl. de Catalunya, passada la zona de tancament de l’escenari. Així mateix, la Ronda de Ponent quedarà totalment tancada quan es duguin a terme les activitats programades de Festa Major en aquest espai.

Els usuaris dels guals del Pstge. del Vallès hauran d’entrar i sortir des del c. del Vallès, ja que l’accés per la Rda. de Ponent estarà inhabilitat.

D’altra banda, els usuaris dels guals de la rda. de Ponent, en el tram comprès entre els carrers de Joan Plans i Calderon, no podran fer-ne ús durant tota la Festa Major. La resta de guals quedaran condicionats als horaris de les activitats de la Festa Major.

Les línies de transport públic 8 i 11 que passen habitualment per la ronda Ponent veuran modificat el seu recorregut.

L’itinerari alternatiu en ambdós sentits serà per pl. Mil·lenari, Passeig de Can Feu, avda. Rafael de Casanovas, c. Prat de la Riba, Avda. Andreu Nin, avda. Lluís Companys, Via Augusta, Via Aurèlia, c. Jaume I, i pl. Concòrdia.

Es recomana fer servir la Gran Via o la Ronda Oest, per desplaçar-se per la ciutat.