PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La Festa Major comptarà amb un punt de recollida d’aliments per al Rebost Solidari de Sabadell

Les persones que ho desitgin podran col·laborar amb el Rebost Solidari aportant aliments durant la Festa Major de Sabadell...

Les persones que ho desitgin podran col·laborar amb el Rebost Solidari aportant aliments durant la Festa Major de Sabadell. Durant els dies de celebració, els ciutadans i ciutadanes podran portar queviures al Casal Pere Quart (Rambla, 69), un punt cèntric que facilita les aportacions, atès que acollirà algunes de les propostes de la Festa i a més està ubicat en ple eix central, un dels principals punts neuràlgics de la celebració. El que es recapti es destinarà al Rebost, col·laborant d’aquesta manera a incrementar les reserves per confeccionar els lots que es lliuren a les persones o famílies de la ciutat que ho necessiten. La campanya, impulsada per l’Ajuntament de Sabadell, dóna resposta a una petició formulada pel grup municipal de Convergència i Unió.

Els aliments es podran portar al vestíbul del Casal Pere Quart tots els dies de Festa Major de 10 del matí a 2 de la tarda i de 5 a 9 de la nit.  I també quan s’accedeixi a les activitats programades al Casal per la celebració.

Els aliments que es demanen són de llarga durada com arròs, galetes, llegums secs, llet, oli, pasta, tonyina i també farinetes de cereals i de fruita.

Recordem que el Rebost és un projecte  integrat per més de vint entitats de caire solidari, voluntaris i  els Serveis Socials municipals i que compta amb els instruments necessaris per a una millor cooperació entre tots els agents implicats en la distribució de queviures entre les persones que ho necessiten.

La detecció i el seguiment de les persones i/o famílies amb necessitats bàsiques la fan els Serveis Socials municipals que, en coordinació amb el Rebost, garanteixen una correcta  distribució de l'ajuda alimentària.

Així, el Rebost Solidari, a part de cobrir les necessitats bàsiques d'alimentació, desenvolupa també una important funció de detecció i de canalització dels usuaris cap als Serveis Socials municipals. A hores d’ara es lliuren lots d’aliments a unes 2.700 famílies al mes.