PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La Fira de la Cervesa Artesana de Sabadell obre demà les portes a Fira Sabadell

La 1a Fira de la Cervesa Artesana de Sabadell arriba a Fira Sabadell demà divendres 4 d’octubre i reunirà més de 70 expositors nacionals i internacionals...

La 1a Fira de la Cervesa Artesana de Sabadell arriba a Fira Sabadell demà divendres 4 d’octubre i reunirà més de 70 expositors nacionals i internacionals. Es tracta del principal punt de trobada del sector al sud d'Europa, ja que aplega professionals implicats al llarg de tota la cadena de producció: subministradors de matèries primeres, maquinària, elaboradors, distribuïdors, establiments especialitzats i professionals de la restauració i l'hostaleria.

Amb aquesta iniciativa l'organització es proposa establir una cita periòdica a partir de la qual treballar la consolidació del sector cerveser, que emergeix amb força any rere any. D’altra banda, busca donar a conèixer entre el públic la cervesa artesana com un producte gourmet, saludable i nutritiu i divulgar la cultura cervesera i les implicacions socioeconòmiques del sector sobre l'entorn.

En aquest sentit, l'entitat ha organitzat per als dies previs La Setmana de la Cervesa. Del 27 de setembre al 3 d'octubre, Sabadell i alguns municipis de la comarca acullen tota una sèrie d'activitats, com ara tastos, maridatges o xerrades per descobrir la qualitat, les propietats i els caràcters de les cerveses artesanes locals.

Horari i entrada

La Fira de la Cervesa Artesana es podrà visitar els dies 4, 5 i 6 d'octubre, el recinte firal de Sabadell (pl. de la Sardana, 7). L’horari de divendres és d’11 a 17h. per al públic professional i a partir de les 17h. i fins les 23h. per al públic general. Dissabte l'horari d'obertura serà d'11 a 23h. i diumenge d’11 a 21h. El visitant que disposi del got de la Fira adquirit durant la setmana de la cervesa podrà accedir lliurement a l'esdeveniment. La resta de persones podran comprar-lo a la guixeta per 3 euros.