PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Primer Fòrum de Tecnologies i Innovació a Sabadell.

El Fòrum serà un espai dinamitzador de les relacions entre les empreses i investigadors que treballin en l’àmbit de les tecnologies socio-sanitàries

El proper 14 de novembre tindrà lloc a Fira Sabadell el Fòrum de Tecnologies i Innovació: Solucions per a les persones dependents, que pretén dinamitzar les relacions entre les empreses i investigadors de l’entorn de la B30 que treballin en l’àmbit de les tecnologies socio-sanitàries.

Aquest acte està organitzat per Promoció Econòmica de Sabadell (PES), el Parc de Recerca UAB (PRUAB) i la col·laboració de la Corporació Sanitària Parc Taulí. Forma part dels projectes atorgats pel Servei Català d’Ocupació (SOC) “Dinamització Econòmica de l’Entorn de la B30 mitjançant la transferència de coneixement i la innovació” i “Nous mecanismes de cooperació per millorar la competitivitat de les empreses” al PRUAB i a PES respectivament.
L’activitat generada en aquest esdeveniment ha de donar resposta als problemes habituals de persones dependents.

El Fòrum s’organitzarà en tres parts:

  1. Conferència marc sobre innovació en làmbit socio-sanitari:Health 360: Millorant les experiències en salut per mitjà del disseny”, amb Lekshmy Parameswaran sòcia fundadora de la consultora Fuelor com a ponent, qui exposarà punts de vista i exemples de disseny orientat a millorar la manera en què les persones experimenten la salut.
  2. Marketplace per presentar les tendències en recerca. Mitjançant un sistema de presentacions de tres minuts, els participants i assistents podran conèixer millor les tendències en l’àmbit de la recerca de solucions per a persones dependents.
  3. Brokerage entre els participants: On els empresaris, centres tecnològics, hospitals i professionals podran interactuar entre ells per donar a conèixer diferents projectes en els quals puguin fer contactes i sinèrgies empresarials.

Podeu consultar la pàgina web del fòrum per a més informació:

http://www.forumdependencia.cat/index.html