PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

L’Ajuntament atorga més de 26.000 euros per a la participació en activitats del programa Ciutat i Escola 2013-2014

La Junta de Govern Local ha aprovat avui l’atorgament de subvencions a un total de 36 centres educatius públics i d’educació especial de la ciutat...

La Junta de Govern Local ha aprovat avui l’atorgament de subvencions a un total de 36 centres educatius públics i d’educació especial de la ciutat per a la participació en les activitats del Programa municipal Ciutat i Escola. Els ajuts tenen un valor total de 26.109 euros.

Coordinat per l’Ajuntament, el programa Ciutat i Escola compta amb la implicació de diverses entitats, institucions i empreses, i té com a objectiu reforçar el currículum que els alumnes treballen a l’aula, complementant el que els estudiants aprenen a classe amb les possibilitats educatives que la ciutat pot oferir a tots els nivells. Enguany, el programa municipal compta amb més de 300 activitats. Es tracta, en aquest sentit, d’un programa plenament consolidat amb uns 110.000 usos l’any.

La finalitat de les subvencions és promoure l’equitat i garantir el dret de tots els alumnes a participar en el Ciutat i Escola en igualtat de condicions, independentment de la situació econòmica de les famílies de cada centre educatiu.

Les subvencions es destinaran a 34 escoles de primària públiques i dues d’educació especial concertades, amb l’objectiu de subvencionar el cost de les propostes i les despeses de transport per portar-les a terme.

Més informació sobre el Ciutat i Escola a  www.sabadell.cat/ciutatescola