PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Gerónimo Stilton, els concerts menuts, els patis de contes, les propostes als museus, les activitats de Cíclicus i la matinal de la Biblioteca Vapor Badia, entre les activitats infantils i per a públic familiar de Festa Major

Les activitats per al públic infantil i familiar seran també protagonistes de la gran celebració de la ciutat...

Les activitats per al públic infantil i familiar seran també protagonistes de la gran celebració de la ciutat. Entre les propostes de la Festa Major 2014, que se celebrarà del 5 al 8 de setembre, destaca l’espectacle musical del Regne de la Fantasia protagonitzat per Gerónimo Stilton i el grup Fantàstics, diumenge, 7 a 2/4 de 7 de la tarda.

La cita amb Gerónimo Stilton (http://www.geronimostiltonelmusical.com/) es portarà a terme a la Ronda de Ponent. S’hi presentaran les noves versions de Manu Guix del Musical del Regne de la Fantasia, així com temes que es presenten en primícia del disc que està preparant Fantàstics. 

Els patis de contes són una altra de les propostes presents al programa de la Festa. Són sessions a diferents patis de la ciutat com els del Museu d’Art, el Museu d’Història, l’Alliance Française, a la Fiac i l’Escola Bressol Cau Catau,  que s’ompliran d’històries per als més menuts.

Un any més, l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) (www.osvalles.com) protagonitzarà els concerts menuts, en aquesta ocasió a la seu de l’entitat (c/ de Narcís Giralt, 40). Aquests concerts estan adreçats a infants de 2 a 4 anys i tenen com a objectiu fer arribar la música clàssica als més petits, tot proporcionant-los un primer contacte amb aquesta disciplina. Les audicions tindran lloc dilluns de Festa Major a les 11 i a les 12 del matí.

Altres activitats infantils seran els tallers que s’oferiran als espais del Museu d’Art i del Museu d’Història en diferents sessions; també el taller de circ Cíclicus de la companyia Cíclicus a la Plaça del Dr. Robert, dilluns 8 a 2/4 de 12 del matí, on es treballaran diferents disciplines com tècniques de malabars, plats i plats xinesos, xanques, diàbolos i tècniques d’equilibri; i l’espectacle que la mateixa companyia oferirà a la 1 del migdia.

Així mateix, la plaça del Gas acollirà les activitats familiars del Museu del Gas, com la gimcana per trobar peces del museu (dissabte 6 a 2/4 de 12 del matí) i l’animació infantil de dilluns al matí amb la companyia La Tresca i la Verdesca.

I la tradicional Gimcama Infantil de Bicicletes per a infants de 3 a 7 anys el dilluns, així com la cursa ciclista infantil i juvenil de Festa Major de 5 a 14 anys, també dilluns.

Novament la Biblioteca Vapor Badia acollirà enguany activitats infantils de Festa Major organitzades majoritàriament per SMATSA. Totes elles a partir de  2/4 d’11 de dissabte 6, a la pl. de Gabriel Pujol, davant de la Biblioteca i al mateix equipament municipal. Hi haurà el Taller Construeix la teva joguina de la companyia La Residual, un taller de camions amb residus per a nens i nenes de més de 3 anys. També el Ludopeques, també de La Residual: racó de construccions, jocs d’encaixos, puzles, jocs de memòria i habilitats perquè els nens i nenes d’entre 1 i 3 anys puguin experimentar amb jocs construïts amb materials reutilitzats. I els Recicloperats de la companyia Katakrak, artilugis interactius que volen despertar la curiositat dels menuts. Finalment, a les 12 del migdia, arribarà l’animació i cercavila La Revolució dels Residus, amb la companyia La Residual, que començarà a la Biblioteca del Vapor Badia i anirà fins a la plaça del Dr. Robert, on a la 1 està previst l’espectacle d’animació infantil amb Jaume Barri.

Dissabte, 6 de setembre, també hi haurà l’activitat Maquilla´t per Festa Major, a la pl. del Dr. Robert. Una activitat amb la Companyia Detotskolors per a nens i nenes on es podran maquillar i ser maquillats.