PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

S’inaugura l’exposició Joan Vilacasas Viatges siderals al Museu d’Art de Sabadell en el marc de la Festa Major

Demà dimecres, 3 de setembre a les 7 de la tarda, el Museu d’Art de Sabadell (c. del Dr. Puig, 16) inaugurarà l’exposició Joan Vilacasas. Viatges siderals....

Demà dimecres, 3 de setembre a les 7 de la tarda, el Museu d’Art de Sabadell (c. del Dr. Puig, 16) inaugurarà l’exposició Joan Vilacasas. Viatges siderals.

L’acte comptarà amb la presència de Joan Carles Sánchez, alcalde de Sabadell;

Quim Carné, regidor de Cultura i president de l’OAMA; Àlex Mitrani, comissari de l’exposició i Christine Vila, filla de Joan Vilacasas.

L’exposició de Festa Major d’enguany es dedica al pintor Joan Vilacasas, possiblement un dels noms més representatius i internacionals de l’art de Sabadell. Fa gairebé deu anys, coincidint amb l’adquisició i el dipòsit d’una part del seu fons personal, el Museu va fer una primera exposició per mostrar aquesta col·lecció i, sobretot, donar a conèixer l’artista, dins i fora de la ciutat. En aquesta ocasió l’objectiu és fer un pas més i presentar Joan Vilacasas des d’altres punts de vista, més enllà de la seva trajectòria artística, i parlar de les seves dèries, de la seva pintura, de l’escriptura com a mitjà d’expressió...

El comissari de la mostra és Àlex Mitrani; ha dissenyat un discurs temàtic en què es van desgranant conceptes, idees, espais i elements que van formar part de la creació i de la vida de Joan Vilacasas.

La mostra recull tot un seguit de documentació inèdita, i inclou una publicació que, a banda del text principal del comissari i del catàleg de peces exposades, inclou també un text d’Enric Casasses sobre el Vilacasas escriptor.

Més informació a https://museus.sabadell.cat/