PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Neteja i retirada de brancatge

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Els primers dies després de l'episodi de les ventades, les feines que es varen dur a terme van ser obrir els accessos als habitatges situats al medi natural perquè les companyies subministradores poguessin entrar a reparar els danys de les escomeses i retornar el servei al més aviat possible.

Altres tasques que es van realitzar van ser la neteja dels accessos a la Salut, les àrees d'estada del riu Ripoll i l'àrea de picnic de Sant Julià d'Altura.

S’ha continuat treballant per obrir alguns accessos i retirar els arbres que tallen camins i itineraris.

Neteja i retirada de brancatge de l'àrea de lleure de Sant Julià d'Altura

Bosc de Can Deu

S'estan duent a terme les feines de desemboscament del rodal de la masia de Can Deu, que es centren al pla de Sant Vicenç de Verders i el bosc de sota de l'espai dels horts. Aquests treballs es fan amb la intenció de recuperar les activitats escolars relacionades amb el bosc a partir de febrer.

La Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 ha redactat una carta oberta a les entitats i ciutadans de Sabadell amb motiu de les ventades. La podeu llegir al següent enllaç:

http://espainaturasabadell.cat/media/cc7c26b1-5a76-4825-b639-84afe518f673/Espai%20Natura/Carta%20entitats%20SBD%2017des14