PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La nova edició de la Fira Internacional Expoterraria estrena a Fira Sabadell unes jornades tècniques i conferències sobre rèptils

El recinte firal de Sabadell (pl. de la Sardana, 7) acull la 29a edició d’Expoterraria, aquest diumenge 5 d’abril...

El recinte firal de Sabadell (pl. de la Sardana, 7) acull la 29a edició d’Expoterraria, aquest diumenge 5 d’abril. Aquesta és una fira internacional amb una llarga tradició en ciutats europees, centrada en rèptils, peixos, amfibis, invertebrats i petits mamífers nascuts en captivitat i en productes i accessoris relacionats amb els mateixos.

Com a preàmbul d’aquesta Fira els dies 3 i 4 d’abril s’estrenaran les I Jornades Reptilia. El programa inclou diferents cursos d’aproximació a la patologia de rèptils, així com un curs de reproducció i incubació de rèptils i amfibis. D’altra banda, el mateix dia de la Fira, el diumenge 5 d’abril, tindran lloc diferents conferències i activitats formatives. Entre les activitats destaca una ponència sobre espècies invasores i una altra sobre parasitologia.

Per setena vegada consecutiva, Expoterraria torna a Fira Sabadell. És un esdeveniment firal de gira des de fa més de deu anys que s'ofereix amb caràcter regular en altres localitats espanyoles com Madrid, Irun o Sevilla. En el territori català les úniques cites són a Sabadell.

Expoterraria uneix als criadors, professionals i indústria nacional i internacional amb els aficionats. En aquests moments, s’ha previst més de 200 taules amb expositors de 7 països de la UE per al proper diumenge.

L'empresa responsable de l'organització d’Expoterraria a Espanya és EXPOVIVARIA S.L. L’equip d’aquesta empresa compta amb més de 30 anys d'experiència al mercat i són editors de la revista internacional Reptilia, dedicada exclusivament als rèptils, amfibis i artròpodes.

Expoterraria es podrà visitar diumenge de 2/4 de 10 del matí fins a 2/4 de 8 del vespre. L’entrada és gratuïta per a menors de 6 anys, de 5 euros per als infants de 6 a 12 anys i de 10 euros per a la resta de visitants.

Setembre

L’organització ha previst tornar a Sabadell abans de finalitzar l’any. En concret, Expoterraria tornarà al setembre a Fira Sabadell.