PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Vapor Llonch acull una masterclass de cuines del món com a cloenda del cicle gastronòmic intercultural

La masterclass és la cloenda del cicle gastronòmic intercultural iniciat el passat mes de novembre. Les persones interessades en assistir el 9 de desembre a aquesta activitat s’han d’inscriure prèviament.

El Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 bis) acollirà una masterclass de cuines del món oberta a tothom per mostrar com elaborar receptes tradicionals senzilles d’altres països. L’activitat tindrà lloc el dia 9 de desembre a 2/4 de 6 de la tarda a l’Auditori del Vapor Llonch.

Les persones interessades en assistir-hi s’han d’inscriure prèviament enviant un correu electrònic a dretscivils@ajsabadell.cat. Les places són limitades i es tindrà en compte l’ordre d’inscripció per poder accedir-hi.

 

 

Amb aquesta activitat es tancarà el cicle “Mes Gastronòmic Intercultural” desenvolupat del 10 de novembre al 5 de desembre. Durant aquest temps, l’Escola d’Hostaleria del Vapor Llonch ha ofert en el seu bufet del migdia les receptes resultants de l’intercanvi de coneixement entre l’alumnat i l’equip docent de l’Escola amb set integrants dels Espais Dona de Sabadell procedents d’Europa de l’Est, el Magreb, Àfrica Subsahariana i Llatinoamèrica.

Cada setmana la temàtica del bufet s’ha dedicat a una part del món i encara les persones que vulguin comprovar els resultats d’aquest intercanvi cultural tenen opció aquesta setmana per fer un tast de la cuina llatina amb receptes com pastís de iuca, sopa de maní (cacauet) o pollastre a la cistella. El preu per comensal és de 9.60€.

Per reservar taula es pot trucar al 93 745 31 61 o enviant un correu electrònic a escolahostalaria@ajsabadell.cat.

 


XARXA ANTIRUMORS

Aquesta iniciativa sorgeix de la Regidoria de Drets Civils en col·laboració amb el Vapor Llonch i s’emmarca en el projecte Xarxa Sabadell Antirumors. En aquesta ocasió, des de la transmissió dels sabers culinaris, s’ha intentat reforçar el vincle entre persones d’orígens diferents a fi de trencar estereotips i prejudicis en relació amb altres cultures. En paral·lel, l’alumnat i professorat del Vapor Llonch han debut formació com agents antirumors a fi de tenir eines per a contrarestar aquests prejudicis.

L’Ajuntament de Sabadell, junt amb 10 ciutats europees més, participa en el projecte C41 “Comunication for integration”. L’objectiu d’aquest projecte és impulsar una xarxa d’actors socials, “agents antirumors”, per combatre els rumors, prejudicis i estereotips vers la població estrangera, dissenyant i implementant una estratègia de sensibilització a mig i llarg termini. La Xarxa Sabadell Antirumors compta amb la participació de diferents associacions i de la persones a títol individual.


GALERIA FOTOGRÀFICA

 


VIDEO

 


 

 

També et pot interessar...