PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Obert el termini de presentació de propostes del concurs del cartell anunciador dels actes commemoratius del Dia Internacional de la Dona

Fins al proper dia 4 de desembre és obert el termini per a presentar propostes pel cartell anunciador del Dia Internacional de la Dona 2016. La imatge seleccionada identificarà tots els actes commemoratius que s’organitzin entorn a aquest dia.

 

Hi poden participar totes les persones que estiguin interessades, sense límit d’edat i amb independència del lloc de residència amb un màxim de dos cartells.

Aquest concurs , té com a finalitat sensibilitzar i implicar a les persones en la igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i homes, la lluita contra les desigualtats i les discriminacions de gènere, per unes relacions més equitatives i igualitàries entre homes i dones i per un ús no sexista de les imatges i del llenguatge a traves de la expressió creativa.

Els treballs hauran de ser lliurats al Registre Central de l’Ajuntament de Sabadell, Oficina d’Atenció Ciutadana (C. de la Indústria,10) o qualsevol altre registre, fins la finalització del termini, el 4 de desembre de 2015.

La resolució i notificació dels premis es farà en un període màxim de 3 mesos, a partir de la data límit de presentació de sol·licituds. El veredicte es donarà a conèixer en un acte públic el dia i lloc que serà anunciat amb antelació.

Les persones guardonades ho seran amb un primer premi de 800 euros i un segon premi de 300 euros.

Tots els cartells presentats s’exposaran durant la segona quinzena de gener al Casal Pere Quart.

El concurs conta amb el patrocini de l’empresa sabadellenca Hermanos Peñalver S.A. Disnova que a part dels premis, assumeix el cost del disseny i organització de l’exposició de cartells.

basescartelldona16

Per a més informació sobre les bases del concurs podeu adreçar-vos a: Regidoria de Drets Civils i Ciutadania, c. Sant Pau , 34. Telèfon: 93 745 19 53,  www.sabadell.cat/dona