PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El vent i la pluja provoquen incidències lleus a la ciutat

La pluja i el vent que les darreres hores han afectat el territori, també Sabadell, han provocat algunes incidències a la ciutat...

 

La pluja i el vent que les darreres hores han afectat el territori, també Sabadell, han provocat algunes incidències a la ciutat. Durant l’episodi, van arribar a caure a Sabadell 29 litres en mitja hora. Les afectacions, que se’n tingui constància, han estat materials i de caràcter lleu, sense que s’hagi registrat cap incident de gravetat.

Entre els danys, s’han produït diverses caigudes de branques a diferents espais de la ciutat i d’arbres a àmbits com la ronda d’Europa, al carrer de Varsòvia i un exemplar caigut dins del propi parterre al carrer de Fatxendes.

D’altra banda, el mercat de Campoamor va patir una afectació en la instal·lació elèctrica i alguns equipaments municipals han patit goteres. Actualment s’està treballant per solucionar aquests problemes d’humitat.

Finalment, també es van detectar algunes afectacions d’equips semafòrics que a hores d’ara ja s’han solucionat, exceptuant els que encara s’estan reparant a la ctra. de Terrassa amb ronda d’Europa i carrer de Sol i Padrís amb Calassanç Duran.