PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Esplai Esparver celebra 30 anys el proper dissabte

esparver7L’entitat d’educació en el lleure ha programat diverses activitats...

L’entitat d’educació en el lleure ha programat diverses activitats durant la jornada a la plaça de la Creu Alta

Amb motiu del seu 30è aniversari, l’Esplai Esparver ha organitzat, el proper dissabte, 9 d’abril, una jornada festiva que s’allargarà tot el dia a la plaça de la Creu Alta. La festa inclourà diverses activitats adreçades a les famílies de l’entitat però també obertes als infants del barri. Tot plegat per commemorar les tres dècades d’història d’aquesta associació que, des del 1986, treballa per l’educació d’infants i joves en el seu temps de lleure.

Les activitats s’iniciaran cap a les 12 del migdia amb jocs, tallers i inflables per als més petits. També s’ha previst un concurs d’all i oli / romesco i un dinar popular amb les famílies de l’esplai. A la tarda hi haurà un altre concurs, en aquest cas de flams, ball de gegants, animació infantil, xocolatada i fi de festa. Tota la informació sobre la celebració es pot consultar a: http://esplaiesparver.blogspot.com.es/.

En la seva tasca d’educació en el lleure, l’Esplai Esparver organitza diverses propostes per a infants i joves com ara l’esplai, excursions, casals, campaments, rutes... A través d’aquestes activitats, l’entitat busca transmetre uns valors individuals i col·lectius, tot contribuint a l'educació integral dels seus membres. Tota aquesta tasca educativa es duu a terme a través de la coordinació amb les famílies, l’administració, l’escola i entitats del barri, afavorint el treball en xarxa per assolir un objectiu comú. L’associació, alhora, forma part del MEV (Moviment d’Esplais del Vallès).