PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell i Terrassa obren nova etapa per cooperar en temes d’interès per a les dues ciutats

visitap22La primera reunió oficial entre els alcaldes ha tingut lloc a Sabadell...

La primera reunió oficial entre els alcaldes ha tingut lloc a Sabadell visita22

L'alcalde, Juli Fernàndez, ha rebut aquest matí a l'Ajuntament de Sabadell a l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, en la que ha estat la primera reunió oficial entre els alcaldes de les dues capitals vallesanes.

La trobada, que s’ha desenvolupat en un clima de cordialitat,  ha tingut com a objectiu establir uns canals estables de comunicació i de col·laboració continuada entre els dos municipis per tractar temes d'interès per a les dues ciutats.

Així, els dos alcaldes, han valorat la importància de compartir el lideratge i la capitalitat d’una de les regions industrials amb més potencial de Catalunya i, més enllà dels interessos contraposats i lògics que puguin haver en alguns àmbits, han acordat ampliar la relació de col·laboració en tots aquells temes comuns establint ponts des del diàleg permanent. D’aquesta manera, a partir ja de les properes setmanes, es determinaran reunions periòdiques a nivell político-tècnic on posar en comú els diferents temes d’interès.

Tant Fernàndez com Ballart han coincidit en afirmar que treballar en una estratègia de col·laboració conjunta i compartida entre les dues ciutats pot convertir aquest territori en un pol atractiu i generador d’oportunitats i de millora de la qualitat de vida per a les persones.

En els propers mesos els alcaldes tornaran a fer una nova trobada, en aquesta ocasió a Terrassa, per valorar aquest treball conjunt.