PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Visita d'una delegació danesa per conèixer les accions de participació ciutadana en polítiques socials

L’elaboració del Pla Estratègic d’Acció Social va centrar la trobada...

L’elaboració del Pla Estratègic d’Acció Social va centrar la trobada, que va comptar amb la presència de l’alcalde i del regidor d’Acció Social

danesos 28Una delegació de la municipalitat de Guldborgsund (Dinamarca) ha visitat aquesta setmana Sabadell per interessar-se sobre les accions que el Govern de la ciutat està impulsant per potenciar la participació i la implicació de la ciutadania en l’elaboració, desenvolupament i implementació de les polítiques socials. A l’Ajuntament, la delegació, integrada per cinc regidors i dos gerents de la municipalitat danesa, s’ha reunit amb l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, el regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez i altres representants municipals.

Durant la trobada, s’han abordat diferents qüestions, prenent un especial protagonisme el procés que s’està portant a terme a la nostra ciutat per elaborar el Pla Estratègic d’Acció Social.

Tal com ha explicat el regidor Gabriel Fernàndez, "des del Govern de la ciutat sempre ens hem plantejat com a repte que Sabadell es convertís en un laboratori de polítiques socials que, partint de la innovació, el coneixement i l’evidencia conjuntament amb el treball transversal i la participació, donés la millor resposta possible a les necessitats de la ciutadania i pogués servir també com a referència per a altres territoris". En aquest sentit, "el fet que un municipi europeu com Guldborgsund s’interessi i vulgui conèixer el nostre sistema i plantejaments actuals ens honora i ens confirma que anem per bon camí".

Guldborgsund es un municipi de la regió danesa de Selàndia, situat a ambdós costats de l’Estret de Guldborgsund. Compta amb més de 60.000 habitants en múltiples nuclis de població.