PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Generalitat i Ajuntament creen una taula per treballar amb els veïns per la Residència del Sud

La primera reunió es farà a finals de maig, a Sabadell

residenciasud30

Aquest matí, l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez i la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Dolors Bassa, s’han reunit amb els representants de la Plataforma per la Residència del Sud. A la trobada també hi ha assistit el tinent d’alcalde d’Acció Social i Cultura, Joan Berlanga; el regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez; així com el regidor del districte, Eduard Navarro i el d’Innovació, Miquel Soler.

Durant la reunió, els representants de la plataforma han fet arribar a la consellera la reivindicació històrica dels veïns per disposar d’una residència pública, així com la preocupació per la infradotació de Sabadell en places públiques de assistencials i sanitàries.

La consellera els ha traslladat la voluntat de treballar conjuntament en la solució d’aquest dèficit estructural, i s’ha compromès a crear una taula de treball a tres bandes. La primera reunió es farà a finals de maig a Sabadell, i hi assistiran representants de l’Ajuntament, de la conselleria i dels veïns.