PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Els alumnes del Conservatori protagonitzen avui el Concert de Santa Cecília

Al Casal Pere Quart, a les 8 del vespre...

Avui, dimarts 22 de novembre, el Conservatori Professional de Sabadell duu a terme el Concert de Santa Cecília, coincidint amb la celebració de la patrona de la Música. És al Casal Pere Quart (Rambla, 69), a les 8 del vespre, i el protagonitzen alumnes del centre municipal. El concert s’emmarca en les activitats del Conservatori per oferir noves oportunitats als estudiants de millorar la seva formació actuant davant el públic i alhora oferir-los un reconeixement pel seu talent, creativitat i progressos. Així mateix, els concerts són una mostra de la voluntat del centre docent de mantenir-se en contacte constant amb el conjunt de la ciutat i contribuir, alhora, a l’àmplia oferta de propostes culturals de Sabadell.

En aquest cas, al Concert de Santa Cecília hi actuen els alumnes de Grau Professional que el curs 2015-2016 van obtenir el reconeixement honorífic del centre per les seves capacitats i excel·lència. En aquest sentit, els estudiants més destacats que van finalitzar el 2n curs de Grau Professional es presenten a un concurs per obtenir el Diploma d’Honor, mentre els alumnes que acaben el 6è poden optar al Premi d’Honor. Al recital d’avui, els guardonats interpreten part de les obres amb les quals van obtenir aquestes distincions.

Es tracta de reconeixements en l’especialitat instrumental de cada guardonat, tot i que enguany també s’ha atorgat un premi d’harmonia –en aquest cas, un quartet de metall interpreta la composició–. Al final del concert es lliuraran els diplomes acreditatius dels reconeixements.