PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament recull propostes per al nou reglament de preinscripció i matrícula a les escoles bressol públiques

La ciutadania hi pot fer aportacions fins al proper 9 de desembre...

 

La ciutadania hi pot fer aportacions fins al proper 9 de desembre

L’Ajuntament ha iniciat un procés per renovar l’actual reglament que regula els procediments de preinscripció i matrícula a les escoles bressol públiques de la ciutat. És per això que ha obert un procés participatiu per tal de copsar les aportacions de la ciutadania i, d’aquesta manera, ajustar tant com es pugui les modificacions a les necessitats reals del veïnat.

L’actual reglament és de l’any 2009. Des de llavors s’hi ha introduït petites modificacions, però ara es considera que cal fer-hi una renovació més profunda, que permeti incorporar aspectes de les noves normatives de rang superior en la matèria, com també adaptar-lo a les noves situacions i necessitats de les famílies, tot garantint l’equitat, l’efectivitat i la transparència.

En aquest marc, la renovació permetrà millorar els criteris de priorització per a l’admissió a les escoles bressol públiques, així com regular i clarificar els processos de reclamació o recursos davant un possible desacord per part del ciutadà en una situació concreta.

Les persones que vulguin fer propostes dins el marc de renovació del reglament, les poden fer arribar a través de l’adreça educació@ajsabadell.cat. El termini és obert fins al proper 9 de desembre.

Més informació