PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Col·lectes de donacions de sang davant del Vapor Badia per augmentar reserves durant les festes de Nadal

El 22 i 23 de desembre, en el marc de la campanya del Banc de Sang

La plaça de Gabriel Pujol, davant de la Biblioteca del Vapor Badia, acollirà els dies 22 i 23 de desembre dues jornades de donació de sang, emmarcades en la campanya del Banc de Sang per aconseguir reserves suficients durant els darrers dies de l’any.

L’autobús del Banc de Sang estarà el dijous 22 al matí, de 10 a 2, i a la tarda, de 5 a 2/4 de 9 del vespre. El divendres 23, però, només estarà en horari de matí.

Les col·lectes formen part de les 215 que el Banc de Sang té previst fer fins a finals d’any, en el marc de la campanya “Donar sang, el millor regal per a l’amic invisible”. L’acció té l’objectiu d’acabar el 2016 amb unes reserves de sang de 10.000 bosses, que garantirien les necessitats per als següents 10 dies.

El canvi d’hàbits durant les festes de Nadal fa baixar la donació al voltant del 25% en relació amb un mes normal. Campanyes com aquesta col·laboren per mantenir les reserves en els nivells habituals.

Durant els propers dies, les persones donants podran col·laborar a difondre la campanya fent-se fotos amb un antifaç vermell després de donar sang i compartir-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #amicinvisiblequesalvavides.

Informació de la campanya i punts de donació:

www.donarsang.gencat.cat

twitter.com/donarsang

facebook.com/donarsang

 

 

 

Imprimeix Correu electrònic