PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell acull demà la presentació comarcal de la Campanya Casa Nostra, Casa Vostra

Tindrà lloc demà, dimecres 25 de gener, a les 19h a la Sala d’Actes del Casal Pere Quart...

L'Assemblea Oberta de presentació de la Campanya Casa Nostra Casa Vostra al Vallès Occidental tindrà lloc demà, dimecres 25 de gener, a les 19h a la Sala d’Actes del Casal Pere Quart (Rambla 69, Sabadell). casanostra24

L’acte comptarà amb la presència de la regidora de Drets Civils i Ciutadania, Míriam Ferràndiz; la presidenta de la Plataforma Ciutadana de Suport a les Persones Refugiades a Sabadell, Rita Huybens; l’escriptor i professor i voluntari en camps de refugiats, Roc Casagran i els coordinadors de Casa Nostra, Casa Vostra, Lara Costafreda i Ruben Wagensbert.

Els objectius principals de la campanya Casa Nostra, Casa Vostra és fer difusió i contribuir en la conscienciació de la situació que viuen les persones migrants i refugiades. També, vol sensibilitzar a la població per impulsar una mobilització multitudinària dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya. També es pretén pressionar a les institucions catalanes per tal que impulsin unes polítiques d’acollida efectives i reals que no acabin sent paper mullat.

En aquest marc, a Sabadell a més es prepara un acte pel dijous, 16 de febrer, amb l’objectiu de sensibilitzar a la ciutadania sobre la greu situació de vulneració del dret d’asil. L’acte es farà a les 18 h a la plaça Doctor Robert amb diferents corals de la ciutat que interpretaran la cançó Com plora el mar de Joan Dausà i conclourà amb la tradicional Roda de la Pau.

L’Ajuntament de Sabadell dóna suport tècnic i econòmic als objectius de la campanya i, arran d’aquesta col·laboració, s’ha decidit obrir la propera trobada de la Plataforma a totes les persones, entitats i institucions de la ciutat i la comarca interessades en donar el seu suport, impulsar la participació activa i donar més força a les accions proposades.

Per la seva part, la Plataforma Ciutadana de Suport a les Persones Refugiades participarà a la manifestació en favor de l’acollida de persones refugiades i migrades que es farà a Barcelona el 18 de febrer i convida a tota la ciutadania a participar-hi.