PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Escola Sallarès i Pla i l’AMPA de l’Escola Enric Casassas, premiats en el marc del Mobil World Congress

El Mobil World Congress va acollir ahir dimecres el lliurament dels cinquens Mobil Learning Awards (MLA)...

El Mobil World Congress va acollir ahir dimecres el lliurament dels cinquens Mobil Learning Awards (MLA), que reconeixen els projectes més innovadors de docents i centres educatius de Catalunya a través de l’ús de la tecnologia mòbil a l’educació. Dins la modalitat d’Escoles Innovadores en l’Aplicació de les Tecnologies Digitals, l’Escola Sallarès i Pla de Sabadell es va endur el primer premi en la categoria de centres educatius pel projecte Les TAC a l'abast de tothom. En la categoria d’AMPA, la de l’Escola Enric Casassas es va emportar el guardó pel projecte Dels videojocs als Serious Games a l'aula.

La cinquena edició dels Mobile Learning Awards ha registrat enguany una alta participació amb 114 projectes presentats. Els guardons s’han dividit en dues modalitats: Experiències i propostes d’aula amb tecnologies digitals i Escoles Innovadores en l’Aplicació de les Tecnologies Digitals.

Aquests premis es convoquen en el marc del programa mSchools, una iniciativa que desenvolupa la creació i l’aprenentatge de solucions amb les tecnologies mòbils i que fomenta l’esperit emprenedor i el treball en equip entre els joves estudiants. mSchools està impulsat per la Fundació Mobile World Capital Barcelona, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i GSMA.