PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell s’alinea amb el municipalisme, que reclama més recursos per atendre el serveis bàsics de la població

Jornada “L’Hora de les decisions. Infraestructures, finançament i sectors econòmics”...

 

L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez; i la tinenta d’alcalde de Promoció de la Ciutat i Participació, Marisol Martínez, van assistir ahir a la jornada “L’Hora de les decisions. Infraestructures, finançament i sectors econòmics”, organitzada per l’Institut d’Economia i Empresa Ignasi Vilallonga al Palau de Congressos de València. image1

En el marc de la jornada han tingut lloc diferents ponències sobre infraestructures de l’arc mediterrani, reptes empresarials, reptes en recerca i investigació, finançament territorial, reptes socials, desafiaments turístics i finançament i competències municipals.

L’alcalde i la tinenta d’alcalde han compartit reflexions i estratègies de futur amb representants del govern de la Generalitat de Catalunya, València i govern de les Illes Balears, així com amb delegacions d’altres ciutats catalanes.

“És important que els municipis tinguem veu en aquestes trobades estratègiques, per fer sentir la nostra veu i reclamar els recursos necessaris per fer front a les necessitats dels nostres ciutadans. Hem de de dir alt i clar que el primer que cal és derogar la llei d’estabilitat i LRSAL. Els nostres recursos han d’anar destinats a millorar la qualitat de vida dels veïns”, ha explicat Juli Fernàndez.