PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Dansa i música a l’Estruch, aquest cap de setmana

Proposa dues activitats de dansa i una de teatre dins la programació habitual...

Aquest cap de setmana l’Estruch proposa dues activitats de dansa i una de teatre dins la programació habitual. EstruchBarLa rubia del Fa

El divendres 17 de març, a les 7 de la tarda, la sala d'exposicions de l’Acadèmia Belles Arts acollirà Diàlegs en trànsit, presentació d'un fragment de la peça de dansa Ressonance(s), del ballarí i coreògraf Emmanuel Grivet. És la 2a edició de dansa dins del cicle "Diàlegs en trànsit”, que parteix de la col·laboració entre la Acadèmia Belles Arts i l'Estruch, amb l'objectiu d'acostar públics i donar a conèixer companyies que passen per de Sabadell en un espai d'exposicions neutre i polivalent.

El dissabte 18 de març, a 2/4 de 8 del vespre, al bar de Ca l’Estruch, hi actuarà La Rubia del Fa, una banda de rock amb essències dels 60 i 70. El grup va néixer el 2007 i dedica el nom a un anunci dels anys 80. Els fundadors són Carlos González, cantant, guitarra rítmica i teclats, i Jordi Coll, guitarra solista i cors, i posteriorment s’hi ha unit Xavi Torres a la bateria i David Mendoza al baix. El grup compon temes propis i selecciona una sèrie de versions que adapta al seu estil musical i el resultat és un "Vintage Rock", amb arrels molt diversos. En aquesta actuació faran un format acústic del seu ampli repertori musical, repassant temes del seu primer disc, 2is the Rock, i amb cançons del nou treball.

24.Ressonances 7També el dissabte 18 de març, a les 9 del vespre, el teatre de Ca l’Estruch acollirà, al preu de 5 €, l’espectacle de dansa Ressonances(s), de la companyia francesa Emmanuel Grivet. Ajuntant retalls, seguint pistes i evocacions, el públic podrà preguntar-se pel destí humà i els fils que el mouen. Aquesta companyia de Tournefeuille (Tolosa de Llenguadoc) ja ha fet diverses residències a l'Estruch. La programació d’aquesta ciutat occitana compta amb la participació d'artistes catalans com Jordi Cortés o Cecilia Colacra i en sessions d'improvisació de dansa.

Més informació