PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’escola bressol municipal Arraona celebra diumenge el 10è aniversari

L'acte es celebrarà el proper diumenge, 2 d’abril...

El proper diumenge, 2 d’abril, l’escola bressol municipal Arraona  celebrarà amb una festa el seu desè aniversari. Serà a partir de les 10 del matí al pati de l’Escola Arraona –el centre de primària–. La celebració inclourà diversos tallers, animació infantil i també un dinar popular. Les activitats són obertes a tothom que hi vulgui participar, tot i que molt especialment a la comunitat educativa del centre i a les nombroses famílies que al llarg de tot aquest temps han passat per l’escola bressol.

La festa s’iniciarà amb un esmorzar de xocolata amb melindros i s’han programat tallers de maquillatge infantil, manualitats i bombolles de sabó. L’animació anirà a càrrec de Jaume Ibars. També hi haurà dinar (paella), per a la qual caldrà adquirir tiquets al preu de 7 euros (adults) i 4 euros (infants). Paral·lelament es podrà visitar l’escola bressol i gaudir d’una exposició fotogràfica que mostrarà el recorregut del centre durant aquests deu anys.

El Centre d’Educació Infantil i Familiar (CEIF) Arraona és una de les 12  escoles bressol públiques de Sabadell (11 de les quals tenen titularitat municipal i una és de la Generalitat). Segons descriu la direcció del centre, el seu projecte pedagògic es centra sobretot en l’acompanyament en el procés de creixement de l’infant, des del  respecte pel seu ritme de desenvolupament i des de l’estimulació de les diferents capacitats –emocional, cognitiva, psicomotriu, afectiva i lingüística–. També es dóna molta importància  a la presència i la participació de les famílies a l’escola, tot donant-los suport i assessorament des de la proximitat i la individualitat.