PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Visita d’alumnes del Collège Eugène Le Roy, de Bergerac, en el marc d’un intercanvi amb l’Institut Pau Vila

Avui, l’alumnat ha estat rebut a l’Ajuntament...

Visita d’alumnes del Collège Eugène Le Roy, de Bergerac, en el marc d’un intercanvi amb l’Institut Pau Vila

El Saló de Plens de l’Ajuntament ha acollit aquest matí la rebuda institucional a un grup d’alumnes de secundària del Collège Eugène Le Roy de Bergerac (França), que aquests dies visiten Sabadell, en el marc d’un intercanvi amb l’Institut Pau Vila. L’objectiu de l’intercanvi és la millora del coneixement d’idiomes i l’enriquiment i aprenentatges que impliquen per als nois i noies conèixer diferents cultures.

Amb l’estada a Sabadell, el Collège Eugène Le Roy torna la visita que alumnat d’ESO de l’Institut Pau Vila va fer el curs passat a Bergerac, com a part d’un intercanvi a tres bandes entre els centres sabadellenc i francès i un centre de secundària alemany. Durant l’estada, en la qual van conviure amb famílies, es van dur a terme activitats al mateix Collège, com també fora del centre. Entre les activitats, tot l’alumnat implicat va participar en la preparació d’una cançó en francès, On écrit sur le murs.

Ara, són els corresponsals francesos –que estudien castellà com a segona llengua– els que aquests dies visiten Sabadell. Cadascun ha estat rebut pel seu corresponsal català i allotjat a casa seva. Durant l’estada es desenvoluparan, igualment, activitats a l’institut i fora del centre. En aquesta ocasió, el projecte conjunt serà fer un mosaic que romangui al Pau Vila de forma permanent.