PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Rémi Boucher, director d'un prestigiós festival canadenc per a infantils i adolescents, visita Sabadell

Rémi Boucher, director d'un prestigiós festival canadenc per a infantils i adolescents, visita Sabadell...

S’interessa per les instal·lacions i la programació de l’Estruch i LaSala

quote Estic impressionat, no sabia que Sabadell tingués una vida cultural pròpia tan intensa i unes apostes per al públic infantil i juvenil tan interessants i consolidades",

va afirmar dilluns, de visita per Sabadell, Rémi Boucher, director del Festival Les Coups de Théatre. Amb programació per a públic infantil i juvenil, el festival es fa a Montreal, al Quebec. Boucher tenia interès a conèixer el projecte de LaSala –amb una programació adreçada explícitament al públic infantil i familiar–, com també el Festival El Més Petit de Tots (EMPT).

Montserrat Chacon ha afirmat que:

quote és una satisfacció rebre visites de professionals que venen de fora i que reconeixen la bona feina que duem a terme. Per a nosaltres, una visita així és una possibilitat de donar a conèixer singularitats culturals que tenim a Sabadell com, en aquest cas, l’Estruch i LaSala”.

canadencBoucher va visitar les instal·lacions de l'Estruch, acompanyat, entre altres, per Montserrat Chacon, regidora de Cultura; Manel Rodríguez, director de l’Estruch, i Eulàlia Ribera, directora de LaSala i del Festival EMPT. Els responsables locals li van explicar els projectes i el treball que s'està impulsant per crear una continuïtat de públic entre LaSala –per on passen uns 12.000 escolars cada any– i l'Estruch –que atrau uns 5.000 adolescents i joves cada temporada–. Boucher es va mostrar especialment interessat per aquest aspecte, "perquè aquí hi ha les condicions i els espais adequats per fer aquesta potenciació de públics".

El director canadenc es va mostrar especialment interessat a conèixer aspectes pràctics com l'ús de la llengua en els espectacles, el funcionament i finançament dels teatres i els projectes educatius que es fan amb escoles i instituts. Eulàlia Ribera considera que:

quote és una aposta més en el marc d'altres projectes internacionals dels quals LaSala i el Festival ja formen part. Aquestes propostes donen ressò internacional a la feina que es fa des de Sabadell".

Rémi Boucher va visitar, dissabte i diumenge passat, la Mostra d'Igualada i aquesta setmana s'estarà a Barcelona per conèixer diferents projectes catalans, de la mà de l'Institut Ramon Llull.