PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

En funcionament el nou format de les targetes mensuals de TUS i les tarifes del 2017 per al transport públic

Des de l’1 d’abril s’apliquen les tarifes del 2017 per al transport públic

Des del dilluns 3 d’abril els ciutadans ja poden fer servir les noves targetes mensuals per anar amb autobús, que ara són magnètiques i s’han de validar a cada viatge a les màquines validadores de l’interior dels vehicles. Continuen sent targetes personals i intransferibles i ara cal escriure-hi el DNI o número d’identificació del titular.

D’aquesta manera es facilita que l’usuari no hagi d’esperar a final de mes per gaudir d’un títol de transport bonificat, pot avançar la compra de targetes per a mesos posteriors i activar-les quan així ho desitgi.

D’altra banda, des de l’1 d’abril s’apliquen les tarifes del 2017 per al transport públic, que comporten una reducció de la targeta mensual i mensual jove i un lleuger increment del bitllet senzill i de la targeta de 10 viatges. Així, la T-Mes val 45 euros; la T-Mes Jove, 32,50 euros; el bitllet senzill, 1,50 euros, i la targeta de 10 viatges, 8,50 euros.

El preu del títols de Sabadell representa un estalvi respecte als de l’ATM del 30% en al bitllet senzill; del 14% per a la T-10 i per a l’abonament mensual T-Mes, i del 7% respecte a la T-Mes Jove.

D’altra banda, des de dilluns 3 l’Oficina de la Mobilitat admet el pagament amb targetes de crèdit per fer més còmoda la compra de títols de transport.