PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La Simfònica del Conservatori protagonitza un concert a Coblença, en un intercanvi amb aquesta ciutat alemanya

L’activitat forma part dels actes de celebració dels 125 anys de l’Escola Municipal de Música de Sabadell...

 

L’activitat forma part dels actes de celebració dels 125 anys de l’Escola Municipal de Música de Sabadell orquestra3

L’alumnat de l’Orquestra Simfònica del Conservatori Professional de Sabadell ha viatjat els darrers dies a Coblença (Alemanya) per participar en un intercanvi amb alumnat de l’Escola de Música d’aquest municipi alemany. L’activitat s’emmarca en els actes de celebració dels 125 anys de l’Escola Municipal de Música de la nostra ciutat.

intercanvikoblenz3Amb la proposta, l’alumnat ha pogut intercanviar experiències i coneixements amb estudiants d’un altre centre i acostar-se alhora a altres cultures, així com treballar conjuntament un projecte comú. En aquest sentit, uns 90 músics de tots dos centres van protagonitzar un concert el passat diumenge a la Görreshaus, seu de l’orquestra de la ciutat, on van interpretar obres de Bizet, Schubert, Mussorgski i Loewe.

També durant l’estada, en què els alumnes han conviscut amb famílies de la ciutat alemanya, els estudiants del Conservatori de Sabadell van ser rebuts a l’Ajuntament de Coblença per la regidora de Cultura del municipi, Margit Theis-Scholz.

La visita a Coblença ha estat l’anada de l’intercanvi. Es preveu que a la primavera de 2018 Sabadell acollirà la tornada, amb el desplaçament d’alumnat del centre alemany a la nostra ciutat.125 anys intercanvi Koblenz