PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Cafarnaüm dels Tallers d’Art de l’Escola Illa s’exposa a partir de demà al Casal Pere Quart

Es podrà visitar al Casal Pere Quart fins al 5 de juny...

Cafarnaüm és el títol de la nova exposició de l'alumnat dels Tallers d’Art-Illa Oberta de l'Escola Illa, que s’inaugurarà demà divendres, 19 de maig, a les 6 de la tarda, i que es podrà visitar al Casal Pere Quart fins al 5 de juny.

L’exposició mostra la diversitat dels projectes que els 250 alumnes que han ocupat les aules dels diversos tallers de l'Escola han anat realitzant al llarg d'aquest curs. Així, s’hi podran veure propostes de gravats, dibuixos d'Urban Sketching, vitralls, ceràmiques, projectes fotogràfics o propostes personals de disseny de moda. També els projectes creats als Tallers Infantils del centre municipal.

Cafarnaüm era una localitat de Galilea, vora el llac Tiberíades. Referida als Evangelis, va ser un dels llocs escollits per Jesús de Natzaret per transmetre el seu missatge i realitzar alguns dels seus miracles. Cafarnaüm és també, però, un mot perdut de la nostra parla, que significa confusió, barreja desordenada. Els tallers d’art de l’Escola Illa són una barreja, però ni caòtica ni confusa. Es podrien considerar un cafarnaüm ordenat, d’aquí el nom de la mostra

Horaris Casal Pere Quart:

de dilluns a divendres, de 10 a 20 h

dissabtes i diumenges, d'11 a 14 h i de 18 a 20 h

Visites comentades:

Tots els dijous del mes de maig, de les 19,30 h a les 20,30 h

Inscripció prèvia a  illa@ajsabadell.cat

Més informació