PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
MOBILITAT

Nou carril bici, a l’avinguda de la Concòrdia

 

carrilbici3Tindrà doble sentit i serà a la calçada, separat dels vehicles

Sabadell disposarà d’un nou carril bici, ara a l’avinguda de la Concòrdia, on l’Ajuntament farà les obres convenients per destinar una part de la calçada a la circulació de bicicletes. El consistori aportarà 554.285,56 euros per fer-ho possible.

Així, l’avinguda continuarà tenint dos sentits per a la circulació de vehicles i, a més, disposarà d’un únic carril bici bidireccional, situat a la banda dreta de la via tot pujant i segregat del trànsit rodat mitjançant separadors. Aquest carril serà continu a tot el recorregut, des de la plaça de la Concòrdia fins a la Gran Via.

Les voreres guanyen espai per a vianants

La incorporació del carril bicicleta a la calçada comportarà eliminar el que hi ha situat actualment a la vorera, amb la qual cosa es guanyarà més espai per a vianants.

Altres actuacions que inclou el projecte per prioritzar l’accés dels vianants és la pacificació dels encreuaments amb els carrers perpendiculars que ja són zona 30. Per aconseguir-ho es farà contínua la vorera de la banda dels porxos, cosa que obligarà els vehicles a remuntar-la per incorporar-se a l’avinguda. A les cruïlles de la part sud s’eixamplaran les voreres, com a mesura de protecció dels vianants i per tal de reduir la velocitat de la circulació dels vehicles.

També s’actuarà a la cruïlla de l’avinguda de la Concòrdia amb la Gran Via i a la de l’Eix Macià, amb petites actuacions com l’eliminació d’illetes i una nova senyalització horitzontal per tal de distribuir el pas dels vehicles.

Aquest projecte permetrà iniciar la transformació de l’avinguda de la Concòrdia, que s’asfaltarà completament.

 

 

Imprimeix Correu electrònic

Contacta

Departament de Mobilitat, Trànsit i Transport
C. de Pau Clarís, 100, 08205, Sabadell
Tel. 93 745 33 27

Informació i gestió Zona Blava (Vimusa)
Tel. 900 535 921

Informació i gestió bus urbà (TUS)
Tel. 93 727 00 90