PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El servei d’autobús funcionarà, per primera vegada, tota la nit per Festa Major

Dues línies especials faran el servei de nord a sud i d’est a oest

PuntaPuntaPer primer cop, enguany per Festa Major hi haurà servei d’autobús durant tota la nit sense interrupció i, a més, Transports Urbans Sabadell (TUS) millorarà la freqüència de pas respecte d’anys anteriors. Concretament s’habilita la línia N1 –que va d’Espronceda fins a Can Deu passant per Ca n’Oriac– i la línia N4 –que va del Poblenou i Torre-romeu fins als Merinals passant per Can Rull– durant tota la nit. Les parades principals seran a la plaça d’Antoni Llonch i a la ronda de Zamenhof, tot i que els autobusos s’aturaran a totes les parades. Els vehicles de la N1 sortiran cada 25 minuts a partir de les 23.20 h des de Can Deu i des del passeig d’Espronceda. Els de la N4 sortiran a les 23 h des del Poblenou i a les 23.30 h des dels Merinals, cada 30 minuts, duplicant el servei d’anys anteriors, en què circulava cada 60 minuts.

Aquestes línies especials de Festa Major complementen les interurbanes nocturnes que circulen durant tot l’any i fan parades dins de la ciutat. La línia N64 circularà pel carrer de Joaquim Blume, passeig del Comerç, avinguda de Barberà, plaça d’Antoni Llonch, carrer de Vilarrúbias, ronda de Zamenhof, ronda de Ponent i rambla d’Ibèria, mentre que la N61 circularà en sentit invers. D’altra banda, la N65 circularà per la carretera de Castellar, la plaça d’Espanya, la Gran Via, la plaça d’Antoni Llonch i el sud de la Gran Via, en ambdós sentits.

La nit del dilluns 4, la darrera sortida de les línies N1 i N4 serà a les 2 h, quan s’hagin acabat les activitats de Festa Major.

Les línies tindran desviaments puntuals a causa dels actes de la festa. Concretament, durant els balls tronera del dissabte a l’avinguda Barberà i el diumenge a l’avinguda de la Concòrdia, com també per l’activitat de la Festa de Punta a Punta.

Tota la informació sobre la mobilitat durant la Festa Major