PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Manifest 11 de setembre de 2017

Com cada 11 de setembre ens apleguem per commemorar...

Com cada 11 de setembre ens apleguem per commemorar i recordar la gesta dels ciutadans i ciutadanes de Barcelona de defensa contra l’embat bèl·lic de Felip V contra Catalunya i que acabaria amb l’aniquilació de les institucions catalanes i la prohibició de la llengua catalana amb el decret de nova planta. No obstant, la nostra convicció i la voluntat de ser dels catalans i catalanes ha arribat fins als nostres dies, i no és altra que construir un camí plegats, respectant els drets dels ciutadans i basat en la democràcia.

Avui ens trobem aquí per recordar i retre homenatge a totes aquelles persones que van defensar les llibertats d’un poble i les institucions d’un País, Catalunya. I és per això que som aquí avui, perquè com deia Salvador Allende la historia es nuestra y la escriben los pueblos.

La societat catalana no ha deixat de mantenir la seva actitud positiva, cívica i compromesa per buscar un millor futur polític i social. Una actitud democràtica i que sempre s’ha volgut expressar a través dels canals i instruments que posa a disposició el sistema democràtic, donant la veu a la ciutadania.

Aquest 11 de setembre ens trobem, aquí, al Parc Catalunya, a l’Eix de Francesc Macià, un espai obert, una àgora de la ciutat, un espai d’encontre de cultures, un espai fet i construït per la ciutadania de Sabadell... en definitiva un espai del poble, i avui a totes ens toca perseverar una mica més encara en la voluntat d’ésser i assumir la veu d’un poble com deia Vicent Andrés Estellés.

Des del municipalisme, des de Sabadell i al costat dels governs locals de Catalunya, hem de dir ben alt i clar, que els entrebancs no ens faran desistir en la voluntat de millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes. Sempre hem defensat els seus drets i aspiracions. I reclamem, un cop més, el nostre dret a decidir i a expressar-nos lliurement.

Visca Sabadell! Visca Catalunya!